SOUL PURPOSE JOURNEYSharon Shane Bouterse met Leslie Stoel. (op aanvraag)

Sinds begin 2020 hebben we te maken met intense energieën en omstandigheden die ons allemaal door een transitie en transformatie leiden. Deze tendens zal voorlopig aanhouden. Er komen veel oude en onverwerkte gevoelens en emoties aan bod: verdriet, eenzaamheid, angst, onzekerheden, overleven. Energieën die ons belemmeren en niet ondersteunen in het volgen en leven van onze Soul Purpose.

Nu en in de komende jaren komt er een enorme hoeveelheid transformerende, verheffende, en verlichtende energie vrij. Vanaf het moment dat we op aarde incarneren komt er veel op onze schouders. Familie dynamieken, karmische verbanden en energieën. Daarnaast hebben we dagelijks te maken met afleidende en verzwarende energieën

We zijn hier gekomen met een doel en een levensmissie. We zijn in principe goed uitgerust om deze ook in de wereld uit te dragen. Maar soms vergeten we dit of verliezen we onze focus hier op. Daarom nodigen we je graag uit voor onze workshop Soul Purpose Journey.

Samen gaan we ons verbinden, afstemmen en jou verenigen met je Soul Purpose in een liefdevolle, transformerende en bekrachtigende setting.

Wat ga je ervaren?

– Een korte introductie over onze eigen Soul Purpose Journey (Leslie Stoel and Sharon Bouterse).

– Een innerlijke reis die nieuw licht werpt op je Soul Purpose en je bewustzijn vergroot.

– Een transformerende ademhalings sessie, het ‘clearen’ van obstakels, gedachten en geloofsovertuigingen die je belemmeren in het volledig verbinden met en het leven van je Soul Purpose.

– Hernieuwde focus en het claimen van je eigen unieke Soul Purpose.

Praktische informatie

Deze Soul Purpose Journey is op aanvraag.  Wil je meer informatie stuur dan een e-mail.

WIE IS LESLIE?

Een nuchtere Rotterdamse, opgegroeid in het centrum van Rotterdam en deels in de bossen van Baarle Nassau. De meesten noemen mij een vrije geest, met een groot hart en altijd in voor humor. In mijn werk ben ik gefocused en in volledige aanwezigheid. Mijn klanten zeggen dat ik ze weet te raken tot in hun kern omdat ik volledig mijzelf ben. Hierdoor zijn anderen dat ook bij mij en wordt er een veilige space gecreëerd. Reizen, muziek (maken) en dans zijn mijn grootste passies naast mijn liefde voor yoga, meditatie, ademwerk, emotional freedom techniques (EFT), empowerment en sjamanisme. Graag laat ik me inspireren door het leven, de natuur, dieren en de mensen die op mijn pad komen. Daarnaast ben ik leergierig in het onderzoeken en inzetten van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Practice what you preach! Ik werk met dagelijkse oefeningen om mijzelf met een duur woord mindfull en aligned te houden. Wat niet betekent dat ik geen moeilijke momenten in mijn leven ervaar, juist in je eigen diepten ligt de grootste schat aan kennis, de levenslessen. Alle kennis is in jezelf aanwezig. Graag inspireer ik mensen beter voor zichzelf te zorgen en meer uit het leven te halen. Het werk wat ik in de wereld mag zetten heb ik geleerd in een combinatie van opleidingen, maar vooral vertrouwen op mijn intuïtie. Daarnaast veel levenservaring en jaren van persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik diverse technieken die mij hebben geholpen mijn potentiele gaven te ontdekken onder allerlei laagjes van angst en onzekerheid. Meer informatie over Leslie Stoel.

WIE IS SHARON?

Ik werk bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Twintig jaar geleden ben ik al voor het eerst met Ayahuasca in aanraking gekomen. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse vormen van zelfheling, bewustwording en meditatie. Een van mijn passies is schrijven, mijn werk is vrij openhartig en persoonlijk. Ik begeleid mensen met spiegel & heling sessies op maat, mijn manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Met een radar visie biedt ik een hoger perspectief van waaruit praktische handvatten aangereikt kunnen worden. Momenteel vervul ik mijn tweede jaar van de cursus ‘Energy Facilitator Teaching’ van Altazar Rossiter, aan zijn mysterieschool. Daarnaast organiseer ik verschillende workshops, waarbij ik anderen ondersteun om energieën en karmische banden met onderwerpen als onderdrukking, seksueel misbruik, emotioneel misbruik, gebrek aan zelfliefde te transformeren. Tevens ondersteun ik mijn medemens om zich opnieuw te verbinden met de essentie en de vervulling van hun persoonlijke zielspad en het creëren van een leven vanuit voldoening. Mijn benadering is intiem, liefdevol en tegelijk scherp. Ik heb een ‘out of the box’ radarvisie, gevoed door mijn innerlijk kompas, die ik gebruik om mensen op een directe, maar zachte en liefdevolle manier te leiden van trauma, donkerte en moedeloosheid naar licht, hun mogelijkheden en vervulling en dit met compassie en vooral humor. Meer informatie over Sharon Bouterse. > 

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

Home/Start. | Lees meer over By-Share. | Lees meer over Sharon. | Workshops & Readings. | Healing Wounds / Reclaiming Energy. | Cleansing Clearing Sexual Energy. | Soul Purpose Journey. | Human Design Readings. | Human Design Tailormade (Services). | Blog. | Contact. | Privacy.