HEALING WOUNDS / RECLAIMING LIFE ENERGY / Sharon Shane Bouterse met Rianne Manten.

Vanuit onze persoonlijke ervaring met seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen die daar op volgden, voelen Sharon en Rianne beiden de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Door de pijn van de ervaring heen volledig je ownership en innerlijke kracht herpakken. Steeds vaker worden we benaderd voor de workshop ‘Cleansing and Clearing Sexual Energy’ door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen. De workshop is daar zeker geschikt voor, maar we merkten ook dat het prettiger zou zijn om dieper op het seksueel misbruik in te kunnen gaan. Met meer aandacht voor heling hierin. Om aan die behoefte te voldoen hebben we het verlangen gevoeld om een speciale 2-daags event te faciliteren voor het energetisch helen van dit innerlijk(kind) trauma. De titel:

Healing Wounds – Reclaiming Life Energy.

Hoe fijn is om vrij, schaamteloos en oordeelloos (weer) te kunnen genieten van je eigen seksuele energie en de uitwisseling hierin met een partner? Dat kan. Het is haalbaar. Ook als je misbruik hebt ervaren. Je kunt helen en het trauma transformeren.

Voor jezelf.
Voor je (toekomstige) kinderen.
Voor je (toekomstige) partner.
Voor de trillingsfrequentie van het collectief.

WAT GA JE ERVAREN?

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon en Rianne, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksueel misbruik. We zullen bedding geven voor diepgaande heling hierin vanuit alle lagen, levens, dimensies en vormen van bestaan.

Praktische informatie
Wanneer: Zaterdag 10 oktober
Waar: Hilversum, De Hoorneboeg
Hoe laat: inloop vanaf 09.00 uur, start 09.30 uur en eindtijd rond 17.30
Investering: €160,-
Inclusief lunch, thee/koffie bij ontvangst en in de pauze.

MELD JE AAN VIA BRIDGEMAN >

SEXUELE ENERGIE

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks – als je ‘all the way’ gaat – een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksueel misbruik kan deze stroom van kundalini-levensenergie diepgaand verstoren en beïnvloedden. Vandaar helpen we jou met het opschonen van jouw seksueel misbruik ervaring(en). Vaak zijn we ons niet bewust van de energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten!

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde. Alleen dan sta je in je kracht vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

WIE IS SHARON?

Ik werk bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Twintig jaar geleden ben ik al voor het eerst met Ayahuasca in aanraking gekomen. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse vormen van zelf heling, bewustwording en meditatie.
Een van mijn passies is schrijven, mijn werk is vrij openhartig en persoonlijk. Ik begeleid mensen met spiegel & heling sessies op maat, mijn manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Met een radar visie biedt ik een hoger perspectief van waaruit praktische handvatten aangereikt kunnen worden.

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

Home/Start. | Lees meer over By-Share. | Lees meer over Sharon. | Workshops & Readings. | Healing Wounds / Reclaiming Energy. | Cleansing Clearing Sexual Energy. | Soul Purpose Journey. | Human Design Readings. | Human Design Tailormade (Services). | Blog. | Contact. | Privacy.