CLEANSING & CLEARING SEXUAL ENERGY / Sharon Shane Bouterse met Rianne Manten / OPSCHONEN VAN JE SACRAAL CHAKRA

Er is veel te ontdekken over sex en seksualiteit ook vanuit spiritueel perspectief. Het is een poort naar versmelting met elkaar en de grotere eenheid. Maar de energetische uitwisseling onderling kan je ook ondermijnen en flink uit balans halen als je jouw systeem niet ‘opschoont’ en met bewustzijn kiest wanneer je vrijt, met wie en vanuit welke behoefte.

Vrijen vanuit je ego of vanuit je ziel

De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten. Op zielsniveau kan dan ook een intense energetische uitwisseling plaatsvinden die je kunt ervaren als een diepe versmelting.

Seksuele energie is levensenergie.

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. Wist je ook dat het moment van orgasme het moment is waarop we als mens ons ego zo goed als ‘loslaten’? Zodat we heel dicht bij ‘het licht’ komen. Het licht kan verwijzen naar De Bron, God, Godin, Spirit, The Great Mystery, Universele Liefde, etc. Daarom ervaren we orgasmen ook als zo fijn en voor sommigen zelfs als verslavend.

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon Bouterse en Rianne Manten, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksuele partners. We zullen grondig opschonen in relatie tot huidige partners, exen, vorige levens en in alle dimensies en vormen van bestaan.

Praktische informatie
Vrijdag 4 September of Zaterdag 7 november
Hoe laat: start 13.00 uur en eindtijd +/- 17.30
Investering: €89,-
Waar: Amersfoort

MELD JE AAN VIA BRIDGEMAN >

Voorgaande data
27 juni 2020
17 april 2020
29 maart 2020
25 januari 2020
7 december 2019
3 november 2019
7 september 2019
7 juli 2019

Stuur even een bericht als je op de hoogte gebracht wilt worden over toekomstige data van deze workshop.

MELD JE AAN VIA BRIDGEMAN >

SEXUELE ENERGIE

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks – als je ‘all the way’ gaat – een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksueel misbruik kan deze stroom van kundalini-levensenergie diepgaand verstoren en beïnvloedden. Vandaar helpen we jou met het opschonen van jouw seksueel misbruik ervaring(en). Vaak zijn we ons niet bewust van de energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten!

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde. Alleen dan sta je in je kracht vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

WIE IS SHARON?

Ik werk bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Twintig jaar geleden ben ik al voor het eerst met Ayahuasca in aanraking gekomen. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse vormen van zelf heling, bewustwording en meditatie.
Een van mijn passies is schrijven, mijn werk is vrij openhartig en persoonlijk. Ik begeleid mensen met spiegel & heling sessies op maat, mijn manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Met een radar visie biedt ik een hoger perspectief van waaruit praktische handvatten aangereikt kunnen worden.

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

Home/Start. | Lees meer over By-Share. | Lees meer over Sharon. | Workshops & Readings. | Healing Wounds / Reclaiming Energy. | Cleansing Clearing Sexual Energy. | Soul Purpose Journey. | Human Design Readings. | Human Design Tailormade (Services). | Blog. | Contact. | Privacy.