ZATERDAG 6 JULI 2019 | BY SHARON & RIANNE


Deze workshop is uitverkocht – let op de volgende datum is 7 september 2019.


Er is veel te ontdekken over sex en seksualiteit ook vanuit spiritueel perspectief. Het is een poort naar versmelting met elkaar en de grotere eenheid. Maar energetisch gezien kan de energetische uitwisseling onderling je ondermijnen en flink uit balans halen als je, je systeem niet ‘opschoont’ en met bewustzijn kiest wanneer je vrijt, met wie en vanuit welke behoefte.

Wat ga je ervaren?

Tijdens deze workshop begeleid door lichtwerkers Sharon en Rianne, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksuele partners. We zullen grondig opschonen in relatie tot huidige partners, exen, vorige levens en in alle dimensies en vormen van bestaan.

Love yourself. Honor yourself and your body.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 6 juli
Waar: Amersfoort, Het Vlinderhuys
Hoe laat: inloop vanaf 12.30 uur, start 13.00 uur en eindtijd rond 17.30
Investering: EUR 69,-
Excl. lunch, inclusief thee/koffie bij ontvangst en in de pauze.

Aanmelden kan via door een mail te sturen naar riannemanten@gmail.com of writingwing@gmail.com
Je krijgt dan een tikkie toegestuurd voor de betaling.

Tagg gerust je partner of je ex als je samen energie wilt komen opschonen 😉😍

Vrijen vanuit je ego en vanuit je ziel.

De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten. Op zielsniveau kan dan ook een intense energetische uitwisseling plaatsvinden die je kunt ervaren als een diepe versmelting.

Seksuele energie is levensenergie. Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. Wist je ook dat het moment van orgasme het moment is waarop we als mens ons ego zo goed als ‘loslaten’? We heel dicht bij de ‘het licht’ komen. Het licht kan verwijzen naar De Bron, God, Godin, Sirit, The Great Mystery, Universele Liefde etc… Daarom ervaren we orgasmen ook als zo fijn en voor sommigen ook als verslavend.

Seksuele energie is een poort.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks als je ‘all the way’ gaat een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksualiteit (buiten een gecommitteerde relatie) om is energetisch ondermijnend voor beide partijen omdat je door de seksuele kracht een stukje van je ziel verliest aan de ander en stukje ziel van de ander terug ontvangt. Dit heeft innerlijk verdeeldheid en instabiliteit tot gevolg, als je er niet met voldoende bewustzijn mee omgaat.

En verkeerd egoïstisch gebruik van seksualiteit binnen een relatie betekent dat je juist energie uit de ander trekt in plaats van dat je elkaar energie geeft. Dit gebeurt bij op zichzelf gerichte seksualiteit gebaseerd op lust in plaats van op liefde.

Wie is Sharon Bouterse?

Ik ben werk bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar ben ik ben verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Twintig jaar geleden ben ik al voor het eerst met Ayahuasca in aanraking gekomen. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse vormen van zelf heling, bewustwording en meditatie o.a. met Drunvalo Melchizedek als leraar. Een van mijn passies is schrijven, mijn werk is vrij openhartig en persoonlijk. Ik begeleid mensen met spiegel & heling sessies op maat, mijn manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Met een radar visie biedt ik een hoger perspectief van waaruit praktische handvatten aangereikt kunnen worden.

Wie is Rianne Manten?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, allert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.


Deze workshop is uitverkocht – let op de volgende datum is 7 september 2019.