BroederLiefde…. wifi in de Club

Dus ik heb gekookt en zit aan tafel te eten met een vriendin en m’n twee dochters van 9 en 11 jaar oud. Ze beginnen onder het eten uit volle borst te zingen ‘Er is geen wifi in de club…Er is geen wifi in de cluhub’. Ik kijk ze aan en zeg ‘wat voor onzin zitten jullie nou te zingen?!! Is geen onzin Mama is Broederliefde, is een heel leuk liedje!

Ik zeg ik vind dat helemaal geen leuk liedje. Jullie horen over schoolpleinen te zingen. Als jullie zo blijven zingen ga ik jullie duktapen dalijk. Zegt m’n vriendin ‘Nee Shar is echt een leuk liedje hoor!’. Ik kijk d’r aan en zeg ‘ik zie het al ik zal jou ook moeten duktapen!’. M’n meisjes beginnen te lachen. Ik zeg zo ik zal jullie ‘Zusterliefde leren, beginnen jullie te zingen ‘Er is geen wifi in de bieb, geen wifi in de bieb!’.

Ze kijken me alledrie even geschokt aan…
Ik zeg we doen hier niet aan Broederliefde we doen hier aan Zusterliefde dus beginnen jullie te zingen dan!’
Het is nog nooit zo stil geweest aan tafel.