Boeklancering ‘Mandela in ieder Mens’.

Op 18 juli zal internationaal één van de grootste wereldleiders aller tijden worden herdacht: Nelson Mandela. Zo ook op Herman van Veen Arts Center, op Landgoed De Paltz. Naast alle kraampjes (bv Zuid-Afrikahuis, OOG VOOR Zuid-Afrika, OOG VOOR Afrika, Afrikos, Bobbi Bear Nederland) informatie en muziek (Duze Nomshikashika, Julia Snijder Sabaté en Quirijn Snijder en Jalli Lamin Kuyateh) zal halverwege de middag de boeklancering plaatsvinden van ‘Mandela in ieder Mens’.

Maar liefst 67 én 11 landgenoten hebben als co-auteur bijgedragen aan dit unieke boek. Waaronder Sharon Bouterse. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Ubuntu Nederland en The Learning Journey.

Om 15.00 uur zal het eerste exemplaar symbolisch worden overhandigd aan niemand minder dan onze ‘vader des vaderlands’ #JanTerlouw ! Presentatie samen met Babah Tarawally. Interesse om deze dag bij te wonen? Welkom! Wel even aanmelden svp:
https://hermanvanveenartscenter.com/ArtsCenter/events/mandeladag-2019/